Nytt fra Holmen 2011

14.06.11 Lenge siden siste oppdatering nå. En ny sommer står for døren, og årets sesong på Holmen har begynt. Ferien i år blir i tidsrommet 25 juni til 14 juli, og forhåpentligvis mange flere helger utover sommeren og høsten. Kirkesøndag blir det den 7. august. Hyggelig om de som er i området stikker innom.

24.05.10 Da var båten sjøsatt og årets Holmen sesong er igang. Alt sto bra til der ute etter nok en tøff vinter, alt stod som jeg forlot det i september i fjor. Årets "kvote" med måsegg er nå fortært. Årets ferie avholdes første halvdel av august, håper at de som drar forbi kan stikke innom. God sommer!!

25.01.10 Endelig en oppdatering. Bildene fra i sommer er lagt ut. Det har blitt januar, og i morra er det meldt om at stormen Ask skal komme til Finnmark. Håper det går greit med husene og kaia i vinden.

09.04.09 Ny oppdatering. Har lagt ut nye bilder i fotogalleriet. Jeg har fått tak i noen bilder fra krigsårene som viser hvordan det så ut på batteriet, samt ett bilde fra 1942 som viser kaia. Se under "fotogalleri".

02.03.09 Ny oppdatering. Har lagt ut mere informasjon om kapellet på Brattholmen, se under "fotogalleri".

19.02.09 Har oppdatert med info om M/S "Heimdal". Båten som min oldefar kjøpte, og som ble en viktig del av handelsstedet Laksefjordbotn. Se under "historie".